Huawei Honor X3

Huawei Honor X3
alaScore 84

4 reviews

Sep 2019

alaTest heeft 4 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Honor X3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, camera, prestaties

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Huawei Honor X3 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 4 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (67% van de reviews)
Toon alle 3 sterren reviews
  (33% van de reviews)
Toon alle 2 sterren reviews
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Expert review door : Thomas Haenen (gsminfo.nl)

Huawei Ideos X3 review

 

Met de Ideos X3 hoopt Huawei het budgetsegment van de Android-markt te veroveren. In onze review kijken we of Huawei erin is geslaagd om voor weinig geld tóch een goed toestel neer te zetten.

Wat je van de Huawei Ideos X3 vindt hangt erg veel af van wat je ervan verwacht. Als een low-end Android-toestel van iets meer dan 100 euro doet het wat het moet doen, en nog redelijk goed ook. WhatsApp, Twitter en Facebook: al je sociale netwerken...

Jul 2012