Huawei MateBook

alaTest heeft 110 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei MateBook. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de opslag. De prijs is ook indrukwekkend.

vormgeving, prestaties, draagbaarheid, scherm, prijs

batterij, opslag

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Huawei MateBook een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 110 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (106)

Expert review door : Arnoud Wokke (tweakers.net)

Huawei MateBook Preview - Dappere eerste poging

 

Microsoft heeft altijd gezegd dat zijn Surface-lijn een voorbeeld moet zijn voor fabrikanten, om te tonen hoe Windows-hardware eruit kan zien en hoe het kan werken. Je kunt stellen dat het gelukt is; de hele top drie van smartphonemakers heeft...

Feb 2016

Expert review door : Thomas Moerman (nutech.nl)

Eerste indruk: Huawei MateBook gaat strijd aan met Surface Pro

 

Hybride laptops zijn in opkomst en ook Huawei brengt zijn eigen 2-in-1-apparaat op de markt. NU.nl probeerde de MateBook al even uit.

Feb 2016