Kobo Arc 7

alaTest heeft 285 reviews verzameld en geanalyseerd voor Kobo Arc 7. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de touch screen. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, prestaties, scherm, batterij

camera, touch screen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Kobo Arc 7 een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 285 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (174)

Expert review door : Bart Frouws (besteproduct.nl)

Kobo Arc: geen tablet, geen e-reader

 

Zoek je een betaalbare multimediatablet? Dan is de Kobo Arc een degelijke keuze die 3,5 ster waard is. Zeker als je graag strips, tijdschrift of kranten in kleur leest. Bekijk vooraf wel goed of de software van Kobo je ligt. En ben je handig met...

Goede prijs Goede bouwkwaliteit Goede kwaliteit display Aantrekkelijke leesomgeving Android implementatie voor toegang tot alle concurrenten apps

Skin en promotie Kobo content Wat verouderde Android versie Geen 3G/4G Naar achteren gerichte luidspreker niet geweldig

Feb 2013

Vergelijk de prijzen voor Kobo Arc 7

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.