Lenovo Ideapad Miix 300

alaTest heeft 331 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo Ideapad Miix 300. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het scherm. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, afmetingen, prijs, afwerking

scherm, opslag

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Lenovo Ideapad Miix 300 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle Lenovo Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 331 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (223)

Consumenten review (tweakers.net)

Lenovo IdeaPad Miix 300-10IBY (80NR0021MH, Qwerty toetsenbord) Zwart review door Superkoerier

 

Presteert boven verwachting

Aan/uit knop aan buitenkant case ; Behuizing gevoelig voor vette vingers ; Topzwaar (door tablet)

Was een prachtige aanbieding bij de Mediamarkt vorige week! Weekje verder en kan de eerste ervaringen delen. Ben er helemaal tevreden mee. Doet precies wat er verwacht werd, en doet dat beter dan verwacht werd.

Jun 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Niet tevreden over product

 

Wifi verbinding dient met vaste regelmaat na uit slaapstand halen opnieuw gemaakt te worden naar wifi-router :-( Kort na aankoop kreeg ik al "hardware failure" meldingen bij complete opstart. Apparaat is al een oude productielijn van 2012 Laptop voor...

Wifi connectiviteit

Okt 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Goed

 

Handige en compacte tablet/laptop. Werkt zeker naar behoren en Windows erop bevalt mij zeker! De case is inderdaad gevoelig voor vette vingers maar niet storend.

Handig en compact

Sep 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

drama

 

Net gekocht, heel slecht mee te werken. De trackpad reageert langzaam en hapert, de backspace-toets doet het nauwelijks (vaak drie of vier keer drukken eer hij het doet), scrollen met twee vingers is geen optie, slaat letters over (pakt ze niet...

Goedkoop

slechte trackpad,backspace doet het niet goed,geen scrollfunctie,slaat letters over

Jul 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

klantservice

 

Blij met mijn Lenovo ideapad. Werkt zoals verwacht voor een scherpe prijs. Dank de klantenservice voor refund. De ideapad was namelijk ook nog in de aanbieding. Kreeg snel antwoord op mijn e-mail!!!

prijs/kwaliteit

Jun 2016