Lenovo Tab P11 Pro

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo Tab P11 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. De batterij is ook indrukwekkend.

scherm, afwerking, vormgeving, draagbaarheid, batterij

prestaties, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Lenovo Tab P11 Pro een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Lenovo Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (11)

Expert review door : Jens Jonkers Jens Jonkers (techpulse.be)

Lenovo Tab P11 Pro review: veel pro’s, maar ook contra’s Gerelateerde artikelen

 

De Tab P11 Pro is niet zomaar een tablet. Je kan het toestel op verschillende manieren gebruiken, van een mini-tv tot een mini-laptop. Al komt niet elke manier even goed uit de verf.

Scherm is perfect voor streamen ; Degelijke stylus ; Uitstekende batterijduur ; Polyvalent in gebruik

Beperkte rekenkracht ; Zwakke camera's ; Geen evenwaardig alternatief voor iPad (Pro) ; Voor 4G-ondersteuning betaal je een meerprijs

Het eindverdict voor deze tablet is geen zwart-witverhaal. Er zijn aspecten waarmee de Tab P11 Pro weet te bekoren, op andere gebieden schiet hij tekort. Het displayscherm verleent zich perfect voor entertainment, maar de tablet lijkt meer te willen...

Mar 2021