Lenovo ThinkPad Tablet 10 (2nd Gen)

Lenovo ThinkPad Tablet 10 (2nd Gen)
alaScore 86

8 reviews

Feb 2020

alaTest heeft 8 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo ThinkPad Tablet 10 (2nd Gen). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Lenovo ThinkPad Tablet 10 (2nd Gen) een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Zie alle Lenovo Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 8 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Nino Ricchizzi (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Lenovo ThinkPad Tablet 10 2nd Generation Tablet

 

Opvliegers. De ThinkPad 10 2nd Gen is Lenovo's tweede poging om een succesvolle, algemene zakelijke tablet op de markt te krijgen. Naast de handige functies van de voorganger, zijn er wederom prestatieproblemen.

Bouwkwaliteit, Meegeleverde pen, Pen ondersteuning, Looptijden

Warmteverdeling, Houterige prestaties bij lage belasting, Systeemprestaties

De prestaties zijn nog problematisch voor Lenovo's nieuwe tablet. Of Lenovo dit probleem voor de volgende generatie kan oplossen valt nog te bezien. We kunnen het apparaat aanbevelen als tekstverwerker op de universiteit of als tweede apparaat naast...

Nov 2015