Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10-inch (2016)

alaTest heeft 423 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10-inch (2016). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de camera. Het scherm is ook indrukwekkend.

batterij, scherm, prestaties, gebruiksvriendelijkheid, prijs

camera

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 91/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 80/100.

Zie alle Lenovo Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 423 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 58 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (365)

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Uitstekend op veel gebieden

 

RGV6ZSBsZW5vdm8geW9nYSB0YWIzIHZvbGRvZXQgZXJnIGdvZWQsIGhldCBzY2hhcm5pZXJlbmRlIGdlZGVlbHRlIGlzIGVyZyBoYW5kaWcgb20gaGVtIG9wIHRlIGhhbmdlbiwgbmVlciB0ZSB6ZXR0ZW4gb3AgdmVyc2NoaWxsZW5kZSBtYW5pZXJlbiBlbiBoZXQgaG91ZCBvb2sgbm9nIGVlbnMgZ2VtYWtrZWxpamsgdmFzdC4gU25lbCBnZW5vZWcsIG1lZXIgZGFuIHZvbGRvZW5kZSBvcHNsYWcgZW4gd2Vya2dlaGV1Z2VuLCBqYW1tZXIgZGF0Li4u

SGFuZGlnZSBjb25zdHJ1Y3RpZSBrbGVwIDsgR29lZCBiZWVsZCA7IFNuZWwgZ2Vub2VnIDsgR29lZCBnZWx1aWQgOyBHZW5vZWcgZ2VoZXVnZW5jYXBhY2l0ZWl0

R2VlbiBncHM=

Apr 2017

Consumenten review (bcc.nl)

Correctie

 

In mijn beoordeling van dit tablet wil ik een correctie aanbrengen. Inmiddels is het me wel gelukt een groot lettertype te installeren.nNu is het tablet helemaal geweldig, dus 5 sterren!

Aanbeveling

Nov 2018

Consumenten review (bcc.nl)

Mooie, goede tablet

 

Pluspunten: Gebruiksgemak, ligt soepel in de hand, batterijduur, grote opslag, mooi uiterlijk.nMinpunt: Scherm heeft wat kleine letters, grotere letterinstallatie lukt niet.

Aanbeveling

Okt 2018

Consumenten review (bcc.nl)

Zeer goed beeld

 

Zeer goed beeld en geluid voor een goede prijs is het zeker waard 2maanden in gebruik

Aanbeveling

Sep 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfecte tablet voor dagelijks gebruik”

 

Het is een zeer lichte bebruiksvriendelijke tablet. Voor dagelijks gebruik zoals is hij ideaal en kan je gemakkelijk multitasken met verschillende apps. De tablet is snel en voldoet volledig aan de eisen voor een midrange tablet.

Heel mooi design ; Mooie HD scherm kwaliteit ; Perfect voor dagelijksgebruik

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Waar voor je geld”

 

Ben er erg blij mee, zeker voor die prijs.

Snel genoeg voor dagelijks gebruik ; Licht van gewicht

Geen

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Waar voor je geld”

 

Prima beeld. Ligt fijn in de hand. Reageert goed. Doet perfect wat die moet doen.

Goede prijs / kwaliteit verhouding ; Had hiervoor een Samsung die het dubbele gekost heeft, deze presteert beter ; Voelt prima aan, sterk, snel, prima beel ; Geen overbodige 'troep' er op

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed maar niet voor grote films/bestanden af te spelen”

 

Enigste reden waarom ik deze review schrijf: De tablet kan uitgebreid worden met een SD kaart tot 128GB. Echter ben ik hier niks mee omdat de tablet geen ondersteuning biedt aan exFAT of NTFS, enkel FAT32 en de maximum bestandsgrootte voor FAT32 is...

batterij ; scherm

niet de rapste ; geen ondersteuning voor bestanden groter dan 4GB op SD kaart

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prettige tablet met een goede beeldkwaliteit en snelheid.”

 

Handzaam en multifunctioneel apparaat wat ik anders dan het advies gebruik voor het bewerken van foto's. Daarna gaat tekstverwerker, een WordPress website aanpassen en foto's uitzoeken ook perfect.

Prijs kwaliteit verhouding ; Scherm kwaliteit ; Licht in gewicht

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede tablet voor goede prijs”

 

Fijne snelle en zuinige tablet. Hij doet alles goed maar met instellen van mijn mail heb ik problemen en het geluid via de koptelefoon is niet denderend.

Snelle wifi ; Helder scherm ; Lange batterijduur

E mail slecht in te stellen ; Geluid via koptelefoon is minder

Jul 2017

Vergelijk de prijzen voor Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10-inch (2016)

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.