Microsoft Surface Go 3 (10.5-Inch, 2021)

alaTest heeft 30 reviews verzameld en geanalyseerd voor Microsoft Surface Go 3 (10.5-Inch, 2021). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. Het scherm is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, opslag, scherm, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid

prijs, batterij, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Microsoft Surface Go 3 (10.5-Inch, 2021) een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 30 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (29)

Expert review door : Sven Van Herck Redactie TechPulse Sven Van Herck S (techpulse.be)

Surface Go 3 review: Voor niemand voldoende Gerelateerde artikelen

 

De Surface Go 3 van Microsoft is het meest betaalbare Surface product ooit, maar door de beperkte prestaties, korte batterijduur en enorme bezels wordt al snel duidelijk waarom.

Goedkope toegang tot Windows 11 ; Uitstekende webcam

4GB RAM is niet toekomstbestendig ; Dikke schermranden ; Type Cover apart aan te schaffen ; Teleurstellende batterijduur

Dec 2021