Microsoft Surface Phone

Microsoft Surface Phone
alaScore -1

1 reviews

Aug 2019

We hebben 1 expert reviews van internationale bronnen geanalyseerd. De gemiddelde review datum is 2016-05-30. We hebben deze reviews vergeleken met 704773 reviews van andere Tablets. Laatste update: 2019-08-19.

Review analyse

(Gebaseerd op 1 reviews)

1 expert reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 6 van 6 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (103)

Expert review door : Jelle Stuip (tweakers.net)

Microsoft Surface Book: mooi, maar van binnen iets verouderd

 

De Surface Book is een convertible die bijzonder goed in elkaar zit en een uitstekend scherm heeft, evenals een lange accuduur van tien uur tijdens browsen en vijftien uur tijdens video kijken. De prijs is daar dan ook naar en het valt dan ook tegen...

Uitstekend scherm ; Lange accuduur bij video ; Goede bouwkwaliteit

Verouderde hardware

Mei 2017

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Opvouwbare Microsoft Surface tablet in ontwikkeling | LetsGoDigital

 

Microsoft werkt aan opvouwbare tablet binnen de Surface product categorie. De buigbare tablet moet de ideale mix vormen tussen PC en mobiel.

Jul 2018

Expert review door : nl.hardware.info (hardware.info)

Microsoft Surface RT review: de eerste Microsoft tablet

 

Eindelijk is hij op de Nederlandse markt: de Surface RT, de eerste tablet van Microsoft

Feb 2013

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Microsoft Surface 32 GB Windows RT tablet getest

 

Microsoft brengt met de Surface RT zijn eerste "computer" op de markt. Het is een 10,6-inch tablet met Windows RT als besturingssysteem. Een test.

De Microsoft Surface RT is een goede, stevige, maar te dure Windows-tablet. Voor nauwelijks meer geld die lichter, sneller en completer is, een grotere autonomie heeft en waarop je bovendien alle Windows-programma’s kunt draaien en niet alleen Windows...

Mar 2013

Expert review door : René Paulus (diskidee.be)

Microsoft Surface Windows tablets preview

 

De Surface is een tablet met hard- en software "Made by Microsoft". We overlopen de verschillende specificaties en zochten uit wat deze tablets moeten kosten.

In zoverre je een prognose kunt maken over een product dat nog niet op de markt is en dat dan ook nog niet grondig getest werd: het staat voor ons als een paal boven water dat de Surface een succes zal worden. Maar hoe groot dat succes zal zijn en of...

Okt 2012

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.be)

Microsoft Surface tablet computer

 

Microsoft kondigt de Surface aan, een tablet computer die verkrijgbaar zal zijn in een versie met een ARM processor en Windows RT en een versie met Intel Core processor en Windows 8 Pro.

Jun 2012