Samsung ATIV Tab 3

alaTest heeft 132 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung ATIV Tab 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het scherm. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, draagbaarheid, afmetingen, vormgeving

scherm, camera, apps

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Samsung ATIV Tab 3 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle Samsung Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 132 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (71)

Expert review door : Sebastian Jentsch (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Samsung ATIV Tab 3 XE300TZC-K01DE Convertible

 

Lage performance, hoge prijs. Voor 650 euro (~$878) kan je reeds een uitstekende office laptop vinden, evenals deze ATIV Tab met keyboard dock. Kan het concept van een ultra-mobiel werk- en Internetstation slagen met dit prijskaartje? ...

Toetsenbord voor frequente typisten; S-pen invoer; Brede kijkhoeken; Lange batterijduur

Zwakke prestaties in Windows; Zwakke camera-kwaliteit; Hoge prijs; Weinig interfaces

De ATIV Tab 3 is geschikt voor iedereen die een mini-toetsenbord zonder zwaktes zoekt in combinatie met een zuinige en handige Windows-tablet. Gebruikers die de prestaties van een laptop verwachten, kunnen beter elders zoeken voor een toestel met een...

Nov 2013

Expert review door (consumentenbond.nl)

Samsung ATIV Tab 3 XE300TZC-K01NL

  (Cijfer Verborgen)

Windows tablet, inclusief Office Home & Student 2013. Niet snel, wel licht: 545 gram. Slechts 64 GB opslag, dus weinig ruimte voor foto's en andere bestanden.

Zeer lichte notebook (0,55 kilo) ; Volledige kantoorsoftware meegeleverd (Office Home & Student 2013 ) ; Weinig energie gebruik in uitstand ; Weinig energie gebruik in gebruik

Klein beeldscherm (10,1 inch) ; Heeft geen HDMI aansluiting (Ja (micro) ) ; Weinig opslagruimte voor programma's en bestanden (64 GB)

Okt 2013

Expert review door : nl.hardware.info (hardware.info)

Samsung ATIV Tab 3 review: Windows tablet 2.0

 

ATIV is de naam die Samsung aan haar Windows-producten geeft. Er zijn ATIV smartphones, ATIV One-all-in-one computers en ATIV Book laptops. Vandaag bespreken we de ATIV Tab 3, inderdaad een tablet met Windows 8 aan boord van Samsung.

Okt 2013

Expert review door : tabletsmagazine.nl (tabletsmagazine.nl)

Review: Samsung ATIV Tab 3 (XE300TZCI)

 

S-Pen meegeleverd, Snel en stabiel, Goede bouwkwaliteit

Relatief duur, Tegenvallende accuduur, Geen keyboard-combinatie

Al met al is het vooral de prijs van de Samsung ATIV Tab 3 waar ik de meeste moeite mee heb. Een tablet die voor casual gebruik niet de beste optie is (Windows 8), de beste opties biedt voor Office-ondersteuning (Windows 8) maar zonder keyboard...

Okt 2013

Vergelijk de prijzen voor Samsung ATIV Tab 3

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.