Samsung Galaxy Tab A 10.5 (T590, T595)

alaTest heeft 44 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Tab A 10.5 (T590, T595). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de camera. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

prestaties, gebruiksvriendelijkheid, scherm, prijs, afmetingen

camera

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 96/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 83/100.

Zie alle Samsung Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 44 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (40)

Expert review door : Manuel Masiero (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Samsung Galaxy Tab A 10.5 (SM-T590N) Tablet

 

Een echte entertainer. De Samsung Galaxy Tab A 10.5 is de update van de mid-range Galaxy Tab A 10.1-tablet. Het 10.5-inch Android-toestel zou zich moeten onderscheiden van de concurrentie met zijn WUXGA-scherm, Dolby Atmos-geluidssysteem, een...

rubberachtige, antislip-cover ; USB-C-poort ; Android 8.1 ; kindermodus ; nauwkeurige GPS ; helder, evenwichtig WUXGA-scherm ; blijft koel bij gebruik ; surround-sound ; erg lange batterijduur ; voeding met snel-laden

geen vingerafdruklezer ; Android-beveiligingsupdates niet volledig actueel ; matige camera ; soms haperingen bij gebruik ; niet alle games lopen vlot

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. Een geslaagde update: de Samsung Galaxy Tab A 10.5 is een prima multimedia-tablet met heel wat features voor zijn prijsklasse.

Okt 2018

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Samsung Galaxy Tab A 10.5 Android tablet

 

Naast de high-end Galaxy Tab S4 introduceert Samsung met de Galaxy Tab A 10.5 een goedkopere Android tablet bedoeld voor gebruik met het hele gezin.

Aug 2018

Consumenten review (tweakers.net)

Samsung Galaxy Tab A 10.5 WiFi (2018) 64GB Zwart review door Practics

 

Accuduur ; Usb c (alles opladen met 1 kabel) ; Snel genoeg voor de doeleinden waar het voor bedoeld is ; 4gb geheugen

Lcd scherm

Prima tablet vlot genoeg voor Netflix/videoland/Spotify en wat internetten. Betreft de 64GB versie met 4gb geheugen ipv 3gb voor de 32GB versie.

Okt 2018

Consumenten review (bcc.nl)

Prima Tablet mooi designe

 

Aanbeveling

Mar 2019