Toshiba Encore

alaTest heeft 19 reviews verzameld en geanalyseerd voor Toshiba Encore. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de connectiviteit zeer.

prestaties, betrouwbaarheid, prijs, batterij, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Toshiba Encore een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 19 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (18)

Expert review door : Micha?l Aussems (zdnet.be)

Review Toshiba Encore WT8: spectaculaire baksteen

 

De Toshiba Encore WT8 ziet er dan wel niet spannend uit, dat maakt de tablet ruimschoots goed met uitstekende prestaties over de hele lijn.

Robuust ; Snelle hardware ; volledige Windows

Uiterlijk ; Plaatsing speakers

Al bij al ben ik onder de indruk van de Toshiba Encore WT8. De tablet ligt degelijk in de hand en toont uitstekende prestaties. Bij normaal gebruik loop ik nooit tegen de grenzen van zijn kunnen aan. Deze tablet doet wat je ervan verlangt, en dat in...

Mei 2014