Toshiba Excite Pure AT10-A

alaTest heeft 89 reviews verzameld en geanalyseerd voor Toshiba Excite Pure AT10-A. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de draagbaarheid. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

prestaties, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, betrouwbaarheid, scherm

draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Toshiba Excite Pure AT10-A een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 89 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Toshiba Excite Pure AT10-A-104

  (Cijfer Verborgen)

Deze tablet heeft een schermgrootte van 10,1 inch. Het geteste besturingssysteem is Android 4.2. De tablet is 10,4 millimeter dik en weegt 586 gram. Het scherm heeft een gemiddelde resolutie van 800 x 1280. Het aantal pixels per inch is 149: vooral...

Gebruiksvriendelijke bediening ; Goede opstarttijd ; Veel aansluitingen ; GPS-ontvanger ; Beschikt over een HDMI-aansluiting om het beeld uit te breiden naar een externe monitor ; Meerdere gebruikersaccounts mogelijk ; Goede beeldkwaliteit bij...

Kan standaard geen websites met Flash inhoud weergeven

Sep 2013

Vergelijk de prijzen voor Toshiba Excite Pure AT10-A

Geen prijzen voor dit product