TrekStor SurfTab ventos 8.0

TrekStor SurfTab ventos 8.0
alaScore 80

122 reviews

Apr 2019

alaTest heeft 122 reviews verzameld en geanalyseerd voor TrekStor SurfTab ventos 8.0. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de opslag zeer.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, opslag

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de TrekStor SurfTab ventos 8.0 een alaScore™ van 80/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 122 reviews)

2 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Expert review door (besteproduct.nl)

TrekStor Surftab Ventos 8.0 Wifi

 

Ziet er niet goed uit, maar de TrekStor Surftab Ventos 8.0 Wifi is ook nog niet vaak getest. Nieuwe testen kunnen de score verhogen maar het zal lastig zijn voor de TrekStor Surftab Ventos 8.0 Wifi om nog een dikke voldoende te scoren. Voor de...

Goedkoop ; Beeldschermresolutie ; Gemakkelijke bediening via Android 4 ; MicroSd-slot en HDMI ; Dual-Core processor met 1,6 GHz en 1 GB geheugen

Zwakke accuduur ; Beperkte uitrusting ; Matige helderheid