LG OLED E9 (2019) Series

alaTest heeft 116 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG OLED E9 (2019) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. Het geluid is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de LG OLED E9 (2019) Series een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 116 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (103)

Consumenten review (tweakers.net)

LG OLED55E9PLA Zwart review door Tommyhawk

 

Zalige kwaliteit qua beeld ; Built-in speakers klinken heel goed ; Snelheid en gebruiksgemak ; Uitgebreide menuinstellingen

Voedingskabel aan de korte kant

Wat een scherm, beeld en geluid (ja zelfs voor built-in speakers)! Een TV om U tegen te zeggen. Niet zo direct een fan van het hele glaspaneel gebeuren (ook doordat dit het meest prijzige model is), maar dit is dan een kwestie van eigen smaak!

Jun 2019

Vergelijk de prijzen voor LG OLED E9 (2019) Series

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.