LG OLED65B8 Series

alaTest heeft 54 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG OLED65B8 Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 5.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de afwerking. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prijs, geluidskwaliteit, afst. bediening

betrouwbaarheid, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de LG OLED65B8 Series een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 54 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (52)

Consumenten review (tweakers.net)

LG OLED65B8PLA Zwart review door Feni

 

Superieure beeldkwaliteit (4k HDR OLED) ; Interface is snel en heeft brede app ondersteuning ; Afwerking is strak en piekfijn

Zwakke bastonen ; Relatief hoge prijs ; Geen Google Home / Assistent integratie (komt nog via update)

De LG OLED65B8 is een TV met zeer goede beeldkwaliteit, een snel en breed ondersteunde interface (webOS 3.5) en strakke afwerking. Enig minpunt zijn de zwakke bastonen en relatief hoge prijs.

Jan 2019

Consumenten review (tweakers.net)

LG OLED65B8PLA Zwart review door MrDrako

 

Contrast ; Vormgeving ; Snel OS

Prijs voor 65" model ligt 1000 euro boven 55" ; Beperkt aantal apps in store ; Spiegelend scherm

In het tweakers oktobertestfest kreeg ik de kans 2 weken met de LG B8 65" OLED TV te spelen. De B8 is een indrukwekkende TV met een geweldig beeld. Wie opzoek is naar een OLED TV kan ik de B8 van harte aanraden.

Nov 2018

Consumenten review (kieskeurig.nl)

OLED65B8PLA

 

UHJpanMga3dhbGl0ZWl0IHZlcmhvdWRpbmcgaXMgb2sgUGFzIGdla29jaHQsIGlrIG1vZXQgbm9nIHdhdCBvZWZlbmVuIG9tIGVlbiBjb25zdHJ1Y3RpZXZlIHJldmlldyB0ZSBrdW5uZW4gZ2V2ZW4u

Jan 2019