Panasonic FX7xx (2018) Series

alaTest heeft 505 reviews verzameld en geanalyseerd voor Panasonic FX7xx (2018) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit, afmetingen, prijs

betrouwbaarheid

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 96/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 85/100.

Zie alle Panasonic Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 505 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (470)

Expert review door : Eric Beeckmans (homecinemamagazine.nl)

Review: Panasonic TX-49FX780 (FX780-serie) lcd led tv

 

De FX780-reeks is het hoogste lcd-model in de line-up van Panasonic België. Voor de echte topmodellen schakelen ze immers naar OLED over. De TX-49FX780 is een edge led-model met local dimming, en rijke uitrusting. Hoe zijn de beeldprestaties?

Beeldverwerking

Geluidskwaliteit

De Panasonic FX780-serie zet goede prestaties neer als een veelzijdige familietelevisie. Het contrast van het IPS-paneel is beperkt, maar de de local dimming techniek van Panasonic trekt dit op naar een meer dan behoorlijk niveau, en dat zonder echte...

Jul 2018