Philips PUS73x4 (2019) Series

alaTest heeft 87 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips PUS73x4 (2019) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het geluid zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prijs, geluidskwaliteit, vormgeving

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Philips PUS73x4 (2019) Series een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Zie alle Philips Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 87 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (84)

Expert review door : Martijn Chel (homecinemamagazine.nl)

Testpanel Philips PUS7304 Performance Series: wat vinden onze lezers van deze lcd tv?

 

De afgelopen weken zijn diverse gezinnen met lezers van Homecinema Magazine aan de slag gegaan met de nieuwste lcd led tv van Philips. Wat vinden zij van de PUS7304 Performance Series? Wat zijn de belangrijkste plus- en minpunten? En zouden zij als...

Na drie weken intensief gebruik komen alle drie de gezinnen tot een conclusie. Wat is hun oordeel over de Philips lcd led tv? En zouden ze deze televisie aanraden?

Aug 2019

Consumenten review (tweakers.net)

Philips 70PUS7304 Zilver review door 19JM81

 

Mooi contrastrijk beeld ; Ambilight waardevolle toevoeging ; Lekker groot formaat ; Koppeling met Hue lampen

Android TV

Fijne grote TV met mooi contrastrijk beeld, de specs in de pricewatch kloppen niet dus wat mij betreft een niet ontdekt juweeltje van een TV. En de € 200,- cashback bij Coolblue maakt het een koopje.

Okt 2019

Consumenten review (tweakers.net)

Philips 55PUS7304 Zilver review door Anouar

 

4K ; 55 Inch ; Ambilight ; Draaibaar standaard

Lage kwaliteit afstandsbediening ; Android bugs ; Prijs

De Philips 55pus7304 is een goeie TV. 4k, Ambilight, 55 inch maar de prijs is een beetje aan de hoge kant vergeleken met andere vergelijkbare TV’s. Het Android systeem is ook erg nieuw en heeft hier en daar wat bugs. Voorderest is het een top TV.

Jun 2019