Samsung TU71xx (2020) Series

alaTest heeft 885 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung TU71xx (2020) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het geluid zeer.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prijs, geluidskwaliteit, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Samsung TU71xx (2020) Series een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 885 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 885 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Expert review door : Simon Lucas (t3.com)

Samsung TU7100/TU7000 (UE43TU7100) review: A cheap 4K TV that doesn't skimp on picture quality

 

The Samsung TU7100/TU7000 has good upscaling and picture quality in excess of the asking price making it a perfect cheap smart TV

Okt 2020

Expert review door : What Hi-Fi? (whathifi.com)

Samsung UE43TU7100 review

 

What Hi-Fi? Awards 2020 winner. A strikingly good performance-per-pound proposition

Impressive sharpness and detail ; Tonally balanced ; Intuitive, app-packed interface

Slightly sluggish operation ; Only two HDMIs

This budget TV obviously has its limitations, but the UE43TU7100 is an excellent TV for its price

Sep 2020

TechAdvisor Recommended

Expert review door : Steve May (techadvisor.co.uk)

Samsung TU7100

 

If a Samsung QLED TV is too expensive then consider a Crystal UHD model. The TU7100 can be found for under £300 making it a real bargain

Nov 2020

Consumenten review (richersounds.com)

Great service

 

Tv came quickly great, product and best price found.

Apr 2021

Consumenten review (richersounds.com)

Transformation to viewing experience

 

We are over the moon with our Samsung 65" tv and Sony receiver. Both the visual and audio quality are superb. With u tube relaxing music we have a constant uplifting feel good mood. Very easy to navigate around the many channels. We already had built...

Mar 2021

Consumenten review (richersounds.com)

Great service and advise

 

After discussing my needs with the staff my order was completed and delivered promptly.

Mar 2021

Consumenten review (richersounds.com)

amazing deal and 6 years warranty

 

Bought a 65inch tv and what amazing picture/ sound quality. And 6 years warranty, can't ask for more.

Mar 2021

Consumenten review (richersounds.com)

Great picture

 

Great all round television sound and picture quality excellent. Outstanding customer experience from richersounds

Mar 2021

Consumenten review (richersounds.com)

Samsung 65inch tv

 

Bought this tv a week ago was a little apprehensive its excellent great sound great picture quality

Mar 2021

Consumenten review (richersounds.com)

Superb servuce

 

I am a loyal and repeat customer of Richer sounds and as long as they continue to provide the quality service and prices I receive then I will be a customer for life. Highly recommended!

Mar 2021

Vergelijk de prijzen voor Samsung TU71xx (2020) Series

  Shop     Prijs
mediamarkt.nl Samsung QLED 4K 55Q64T (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 4
799.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Samsung QLED 4K 65Q74T (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 4
1199.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Samsung QLED 4K 85Q80T (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 4
3999.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Samsung UE32T4000A (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 3
229.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Samsung Crystal UHD 50TU7020 (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 3
499.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Samsung QLED 4K 75Q64T (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 4
1599.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Samsung UE32T4300A (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 3
279.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Samsung QLED 4K 65Q95T (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 4
1799.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Samsung QLED 4K 43Q64T (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 4
699.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Samsung QLED 4K 75Q70T (2020)
Dit krijg je erbij: Afstandsbediening (incl. batterij), voedingskabel, e-handleiding, handleiding 4
1799.00 € MEER INFO

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.