A4 Tech KB-720 Super SLIM

alaTest heeft 154 reviews verzameld en geanalyseerd voor A4 Tech KB-720 Super SLIM. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, vormgeving, afwerking, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de A4 Tech KB-720 Super SLIM een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 154 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (153)

Expert review door : Roel (mobilyz.com)

iPAQ Micro Keyboard met cover

 

Een oplossing om ook makkelijk tekst in te voeren als je onderweg bent of even relaxed in een stoel wil zitten.

Geïntegreerde oplossing van toetsenbord en cover ; Typen kan na enig oefenen met een behoorlijke snelheid ; Toetsen voelen prettig aan en geven een fijne tegendruk ; Mooi ontwerp dat mooi past bij de iPAQ en ook goed aansluit ; Overal te gebruiken

Ik gebruik het toetsenbord nu al een tijdje in combinatie met het HP Foldable keyboard en ik merk dat ze beiden op bepaalde momenten een voorkeur bij mij hebben in het gebruik. Als ik bijvoorbeeld tijdens een vergadering lange teksten wil invoeren dan...

Aug 2003

Vergelijk de prijzen voor A4 Tech KB-720 Super SLIM

Geen prijzen voor dit product