Asus ROG Strix Flare

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus ROG Strix Flare. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

betrouwbaarheid, vormgeving, afwerking, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Asus ROG Strix Flare een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (11)

Consumenten review (tweakers.net)

Asus ROG Strix Flare review door pclinde

 

Ondanks het plastic ontwerp, lekker robuust. ; Slank ontwerp. ; Onderscheidingsteken is een leuke toevoeging. ; RGB-verlichting (toetsen, onderscheidingsteken en zijkanten) strak uitgevoerd. ; Armoury 2 software volwassener en stabieler. ; Comfortabel...

Flinke prijs.

De Asus ROG Strix Flare is geen goedkope ramplank, wel zit het toetsenbord bomvol met diverse features. Het plastic ontwerp doet niet af aan de robuustheid van dit toetsenbord, iets wat ik stiekem vreesde. De praktijkervaring laat een positief gevoel...

Mei 2018

Vergelijk de prijzen voor Asus ROG Strix Flare

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.

Top 5 Toetsenbord