Cherry Cymotion Master Solar

alaTest heeft 121 reviews verzameld en geanalyseerd voor Cherry Cymotion Master Solar. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

afwerking, prijs, vormgeving, betrouwbaarheid

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Cherry Cymotion Master Solar een alaScore™ van 82/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 121 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (52)

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.nl)

Cherry CyMotion Master Solar

 

Cherry zet een stap in de goede richting met een desktopcombinatie waarvan de batterijen in het toetsenbord worden opgeladen via zonne-energie.

De Cherry CyMotion Master Solar desktop-combinatie oogt mooi voor wie van een strak design houdt. Je beschikt over voldoende mogelijkheden om het toetsenbord naar je hand te zetten. Het opvallendste onderdeel is natuurlijk de geïntegreerde zonnecel op...

Jan 2004

Top 5 Toetsenbord