Cm Storm SGK-4011-_ Quick FIRE Ultimate

alaTest heeft 50 reviews verzameld en geanalyseerd voor Cm Storm SGK-4011-_ Quick FIRE Ultimate. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de vormgeving zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

afwerking, betrouwbaarheid, vormgeving

prijs, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Cm Storm SGK-4011-_ Quick FIRE Ultimate een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 50 reviews)

Gebruikers reviews  

15 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 15 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight)

 

Voor gamen was die van mij perect. Alleen met het typen was het echt waardeloos, vaak werkten knoppen niet goed. Kan een productie foutje zijn, maar dacht dat het aan mijn pc lag totdat ik een nieuwe pc gebouwd had. Heb nu een logitech G910 Orion...

Braided kabel

Toetsen werkten af en toen niet(pas na 3-4 keer indrukken)

Apr 2017

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight)

 

Typt fijn, Lekker stevig van bouw, voelt solide. Overleed na een week omdat er een paar druppels wijn op vielen. Er zit een sleuf onder de spatiebalk waardoor enig gemorst vocht direct op de print terecht komt. Aangezien het toetsenbord afloopt...

Lekker zwaar ; Losse USB kabel ; Voelt solide ; Typt erg fijn

Kan absoluut niet tegen vocht. ; FN toets plakt snel/niet instelbaar

Mar 2017

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight) review door MjSterke

 

Lekker zwaar ; Losse USB kabel ; Voelt solide ; Typt erg fijn

Kan absoluut niet tegen vocht. ; FN toets plakt snel/niet instelbaar

Typt fijn, Lekker stevig van bouw, voelt solide. Overleed na een week omdat er een paar druppels wijn op vielen. Er zit een sleuf onder de spatiebalk waardoor enig gemorst vocht direct op de print terecht komt. Aangezien het toetsenbord afloopt...

Mar 2017

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight)

 

Ik heb dit toetsenbord al weer een paar jaar en ben er nog altijd erg blij mee. Fijn, stevig en mooi toetsenbord!

Mooi & Simpel design ; Stevig ; Goede toetsenbord verlichting ; Typt fijn ; Prijs (was wel goedkoper toen ik hem kocht)

Cable management onder het toetsenbord is niet ideaal

Jan 2017

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight)

 

Mooi toetsenbord voor een mooie prijs.

Stevige constructie ; Goed uitgevoerde backlighting ; Gewoon heel fijn om mee te typen, zeker om aan te raden als je van scissors of membranes komt ; Het geluid (Dat is wel subjectief ) ; Instelbare brightness van de LED's

Klein beetje luid ; Alleen in Cherry MX brown ; Geen RGB (maar dat moet je ook niet verwachten met deze prijs) ; Klein beetje bleeding op de spacebar

Sep 2016

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight)

 

Een robust gaming toetsenbord dat geen extra software vereist. Je kan via het toestenbord de poling speed en key rollover instellen. Het is mij echter niet duidelijk waarom iemand iets anders zou willen dan een polling speed van 1ms en n-key-rollover.

Stevig ; Geen extra software nodig ; Blijft goed op zijn plek staan tijdens het gamen ; Win-key lock

N-key roll over instellen wekrte pas na een paar keer proberen. Gelukkig doe je dit maar 1 keer. ; Stugge kabel

Aug 2015

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight)

 

CM Storm Quickfire Ultimate is een mechanisch toetsenboord met Brown switches. Het is een goed stevig toetsenbord wat niet zal wegschuiven. Maar wel aan de hoge kant wat een probleem kan zijn als je niet zulke grote handen hebt.

Goede prijs ; Backlight ; Winlock ; Numpad ; Schuift niet weg ; stalenplaat ( buigt niet door) ; Lange kabel ; Key puller

Geen polssteun ; alleen verkrijgbaar met rode backlight ; geen media key's ; geen PS/2 ; kabel is stug

Ik heb gekozen voor de CM Storm Quickfire Ultimate omdat ik opzoek was naar een toetsenbord dat niet meer dan 100 euro koste maar wel mechanisch was en winlock en een numpad heeft. omdat ik tijdens het gamen nog weleens perrongelijk de Windows knop...

Aug 2015

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight)

 

CM Storm Quickfire Ultimate is een mechanisch toetsenboord met Brown switches. Het is een goed stevig toetsenbord wat niet zal wegschuiven. Maar wel aan de hoge kant wat een probleem kan zijn als je niet zulke grote handen hebt.

Goede prijs ; Backlight ; Winlock ; Numpad ; Schuift niet weg ; stalenplaat ( buigt niet door) ; Lange kabel ; Key puller

Geen polssteun ; alleen verkrijgbaar met rode backlight ; geen media key's ; geen PS/2 ; kabel is stug

Aug 2015

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight)

 

Dit is een erg fijn toetsenbord, zeker omdat dit een relatief goedkoop toetsnbord is als je het vergelijkt met andere mechanische game toetsenborden. Wel ontbreken er een aantal functies die je wel bij de hoger gerprijsde toetsenborden hebt: polssteun,...

Backlight ; Versterkte kabel ; Stevig toetsenbord

Bleeding bij spatiebar ; Kan geen eigen modus maken (zelf instellen welk licht aan en uit is)

Jul 2015

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm QuickFire Ultimate (Brown switch/Red backlight)

 

Perfect budget toetsenbord voor mensen die toch echt mechanisch willen gaan. Typt onwijs fijn en is perfect voor elke game, FPS, RTS, MOBA, etc. Enorm degelijk en voelt alsof hij zo twintig jaar mee kan. Een zeer goede investering IMO.

Degelijk, sterke materialen. ; Typt en gamed enorm fijn. ; Stevige duurzame kabel.

geen

Jul 2015
1
2

Vergelijk de prijzen voor Cm Storm SGK-4011-_ Quick FIRE Ultimate

Geen prijzen voor dit product