CM Storm Trigger

CM Storm Trigger
alaScore 90

11 reviews

Okt 2020

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor CM Storm Trigger. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de afwerking zeer maar hebben twijfels over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

vormgeving, afwerking

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de CM Storm Trigger een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Expert review door : Jacob Jan Kuipers (hardware.info)

CM Storm Trigger review: mecha keyboard

 

De CM Storm Trigger biedt verlichting, macro's, een afneembaar koord en uitgebreide software, maar werkt het ook een beetje lekker?

De CM Storm Trigger is een prima, stevig toetsenbord met een fijne aanslag - mits je van mechanische toetsen houdt. Jammer is dat de mediatoetsen zijn ondergebracht in de F-toetsen en ook de afwezigheid van een rechter Windows-toets kan een gemis zijn.

Jul 2012