Cooler Master CM Storm Trigger

alaTest heeft 33 reviews verzameld en geanalyseerd voor Cooler Master CM Storm Trigger. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer.

afwerking, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Cooler Master CM Storm Trigger een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 33 reviews)

7 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (24)

Expert review door : Hardware.Info (hardware.info)

CM Storm Trigger review: mechanical keyboard

 
Jul 2012

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm Trigger Z (brown switch) review door Foritain

 

Bouwkwaliteit uitstekend ; Cherry MX switches ; Hij ziet er gewoon super uit. ; Grote polssteun inclusief ; Erg fijne materialen van zowel de behuizing, polssteun, als knoppen ; Strakke verlichting met aardig wat instellingen ; Veel macro opties voor...

Mocht je dat zoeken, usb-hub en 3.5mm headphone aansluitingen ontbreken ; Bepaalde populaire switches, zoals Cherry MX Zwart, lijken voorlopig niet te komen.

Feb 2014

Consumenten review (tweakers.net)

CM Storm Trigger (Black Switch) review door Falqoon

 

Degelijk ; Mooie polssteun ; Toetsenbord verlichting ; Marco Keys ; Mechanisch ; USB aansluitingen ; 5 volt power aansluiting voor extra stroom voor de usb poorten en voor een fellere led verlichting

5 volt power aansluiting niet standaard meegeleverd

Mar 2013