Corsair Raptor K50

alaTest heeft 75 reviews verzameld en geanalyseerd voor Corsair Raptor K50. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, afwerking, betrouwbaarheid, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Corsair Raptor K50 een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 75 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (24)

Expert review door (hardware.info)

Corsair Raptor K50 gaming keyboard review

 

Mechanische toetsenborden met veel mogelijkheden zijn erg duur. Corsair biedt met de Raptor K50 een goedkoper alternatief.

Door gebruik te maken van dome-switches heeft Corsair een interessant product op de markt gebracht met veel mogelijkheden voor een betaalbare prijs. Voor een mechanisch toetsenbord met vergelijkbare mogelijkheden betaal je al snel 148 euro, terwijl...

Sep 2014