Elgato Stream Deck

We hebben 6 expert reviews en 19 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 83/100 en gebruikers met 97/100. De gemiddelde review datum is 2018-03-31. We hebben deze reviews vergeleken met 337887 reviews van andere Toetsenbord. De alaScore™ voor dit product is 97/100 = Uitstekend. Laatste update: 2021-09-21.

Review analyse

(Gebaseerd op 25 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (23)

Expert review door : Sven Van Herck Sven Van Herck Sven Van Herck Sven (techpulse.be)

Elgato Stream Deck review: Tijdwinst voor iedereen Gerelateerde artikelen

 

Het Elgato Stream Deck bewijst dat fysieke knoppen nog altijd handiger zijn dan snelkoppelingen en macro's. Je productiviteit zal je dankbaar zijn.

Eenvoudige software ; Veel voorinstellingen ; Heldere toetsen met goede feedback ; Externe mogelijkheden via app store

Prijs ; USB-kabel bovenaan

De producten van Elgato zijn enorm populair bij streamers en content creators en daar is een reden voor. Het Stream Deck is zeker een investering, maar dat krijg je meer dan terug in tijd die je uitspaart tijdens het streamen/editen/opnemen. Kan jij nu...

Apr 2021

Consumenten review (tweakers.net)

Elgato Stream deck review door L1nt

 

Simpel in te richten ; Goede ondersteuning (updates + software/diensten als OBS & streaming diensten) ; Indien goed ingericht goed te zien wat actief is

(nog) geen directe verbinding spotify ; Connectie met mixer duurt soms even ; De middelste toets heeft opstaand randje om te voelen waar je zit maar dit clasht soms met de tekst op die toets.

De tool voor streamers die alles onder sneltoetsen wil en niet alles op zijn/haar beschikbare schermen kwijt kan.

Mar 2018