HQRP Hebrew Keyboard Stickers on Transparent Background for All Mac, PC Desktops & Laptops w/ Yellow Letters

alaTest heeft 25 reviews verzameld en geanalyseerd voor HQRP Hebrew Keyboard Stickers on Transparent Background for All Mac, PC Desktops & Laptops w/ Yellow Letters. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afwerking

vormgeving, afmetingen, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HQRP Hebrew Keyboard Stickers on Transparent Background for All Mac, PC Desktops & Laptops w/ Yellow Letters een alaScore™ van 82/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 25 reviews)

Gebruikers reviews  

0 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 0 - 0 van 0 Toon Reviews: in Nederland

Vergelijk de prijzen voor HQRP Hebrew Keyboard Stickers on Transparent Background for All Mac, PC Desktops & Laptops w/ Yellow Letters

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.