Kensington KeyFolio

Kensington KeyFolio
alaScore 81

41 reviews

Okt 2020

alaTest heeft 41 reviews verzameld en geanalyseerd voor Kensington KeyFolio. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

vormgeving, prijs, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Kensington KeyFolio een alaScore™ van 81/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 41 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Expert review door : Redactie ZDNet (zdnet.be)

Kensington KeyFolio

 

Voor e-mails en andere korte teksten voldoet het toetsenbord van een tablet. Maar wie meer te vertellen heeft, zoekt zijn heil beter in een echt exemplaar.

blind typen mogelijk; stevige en kwalitatieve hoes; redelijk vlot teksten navigeren en bewerken

geen rechter Shifttoets; hoes bedekt hoeken iPad niet; voegt veel gewicht toe

Maar daar staat wel tegenover dat het typecomfort niet te vergelijken valt met dat van een echt toetsenbord. Blind typen op de kleine toetsen is mogelijk, maar ze reageren niet altijd en soms krijg je dubbele tekens. Onze ervaring is dat het typegevoel...

Feb 2011

Vergelijk de prijzen voor Kensington KeyFolio

Geen prijzen voor dit product