Logitech Craft

alaTest heeft 39 reviews verzameld en geanalyseerd voor Logitech Craft. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, afwerking, betrouwbaarheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Logitech Craft een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 39 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (37)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Logitech Craft advanced keyboard

 

Logitech lanceert Craft, een computer-keyboard uitgerust met een intelligente, aluminium draaischijf die verschillende contextafhankelijke tools ontsluit.

Sep 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Craft (Qwerty US) review door AApostolovski

 

Zwaar, verplaatst niet zomaar ; Verlichte toetsen ; Stil ; Zeer programmeerbaar ; Met 3 BT devices connecteerbaar

F balk toets direct op de getallen ; Verdeling F toetsen is anders ; Niet US international ; Dial heeft slechts 5 functies per applicatie

Stevige (zware) toetsenbord met witte oplichtende toetsen. Net als de MX Master zeer flexibel instelbaar mbv de software. Let op: Dit model is "Querty US" = "English International", Logitech noemt het "US International". (Andere vorm Enter en linker...

Aug 2018