Logitech G613

alaTest heeft 25 reviews verzameld en geanalyseerd van tijdschriften en websites. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afwerking, prijs, betrouwbaarheid

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 82/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 76/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 25 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (23)

Expert review door : Thomas Bossuyt (techpulse.be)

Logitech G613 review: doorgeknipt met een dure schaar - TechPulse

 

Logitech zette in 2017 volop in op draadloze randapparatuur. De Logitech G413 is het allereerste mechanische klaviertje zonder kabel, maar is die zijn meerkost wel waard?

Innovatie! ; Mediatoetsen ; Macrotoetsen ; Geen input lag

Duur ; Saai ontwerp ; Geen toetsverlichting

Ik ben enthousiast over de nieuwe richting die Logitech is ingeslagen. Over zijn draadloze muis G903 was ik één en al lof, maar voor dit toetsenbord ben ik iets meer terughoudend. Bij een muis is die verdomse kabel een duivel-in-het-doosje, maar de...

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech G613 (Qwerty US) review door Foritain

 

'Echt' draadloze mech. Niet frequent laden (1-2x per jaar afhankelijk van je game uurtjes) ; Geen lag zoals bij de G muizen. ; Polssteun! ; Extra macro keys en media keys. ; Telefoonstandaard meegeleverd en Bluetooth optie om ook op je tel. te tikken.

Logitech hanteert nog altijd een iets andere definitie van 'US International' ; Tis wel een beetje een droge. Technisch knap, maar zwart en grijs en geen poespas. Echter of 'minder flamboyant' een minpunt is?

Een volledig draadloze gaming mech met de lag-vrije tech uit de Logitech G muizen en een accuduur van tig maanden. Dat alleen al maakt hem interessant. Consequentie uiteraard dat verlichting ontbreekt. Plenty features: extra keys, media keys, Bluetooth...

Dec 2017