Logitech Illuminated Keyboard

alaTest heeft 5074 reviews verzameld en geanalyseerd voor Logitech Illuminated Keyboard. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, prijs, betrouwbaarheid, afwerking

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 87/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 80/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 5074 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 91 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1897)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

Illuminated Keyboard

 

Logitech heeft wat ons betreft het spannendste toetsenbord in het assortiment – we rekenen voor het gemak de onbetaalbare Optimus Maximus van Art Lebedev even niet mee.

plat, stijlvol toetsenbord ; instelbare achtergrondverlichting ; veel extra functietoetsen

vreemde plaatsing Insert-toets

Als we het enkele schoonheidsfoutje (de rare plaatsing van de insert-toets) negeren, is de Illuminated Keyboard in één woord: fantastisch.

Jan 2009

Expert review door : Jeroen de Jager (computertotaal.nl)

Logitech Illuminated Keyboard

 

Zo uit de verpakking ziet het toetsenbord er prachtig uit. Het is dun (9,3 mm), heeft een sjiek doorzichtig randje, en is gewoon af. Eenmaal aangesloten wordt het alleen maar mooier. De toetsen geven een zacht wit licht. Erg bruikbaar in het...

Voor zijn prijs is de Illuminated Keyboard erg interessant. Veel designtoetsenborden kosten flink meer en dit toetsenbord is echt heel bruikbaar. Het enige minpunt dat ik kan vinden is de smalle linker-Shifttoets op de EU-versie van het toetsenbord. Ik...

Dec 2008

Expert review door : Thomas Buytaert (zdnet.be)

Logitech Alto

 

Notebooks worden steeds vaker gebruikt als kantoorcomputers. Maar wie een halve dag op een notebookscherm en -toetsenbord werkt, gaat dat voelen aan de rug en hals. Een goede notebookstand is de oplossing.

Apr 2007

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Illuminated Keyboard (Qwerty)

 

De combinatie W+shift+spatie (oftewel sprinten + springen in veel actiespellen, zoals The Witcher 3, Outcast: Second Contact, Wolfenstein: New Order) wordt NIET ondersteund. De hardware is er niet toe in staat. De oude versie van dit toetsenbord kon...

Lampjes, yay! ; Functietoetsen, yay!

De bouwkwaliteit voelt niet top ; Korte linkershift + [ / ]-toets ernaast ; Shift+spatie+w kan niet

Dec 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Illuminated Keyboard (Qwerty)

 

Echt een fijn toetsenbord, decent backlighting. Heeft geen mechanische toetsen, maar dat vind ik persoonlijk wat fijner en het is lekker stil. Het enige nadeel voor mij is dat van de fn keys alleen het fn deel oplicht, niet de F(getal) letters, had ik...

stil ; backlight

geen oplcihtende F keys (wel FN)

Mei 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Illuminated Keyboard (Qwerty)

 

Typ er al jaren op met veel plezier, mocht ie ooit stuk gaan hoop ik dat hem nogmaals kan bestellen.

Verlichte toetsen ; Configuratie met SetPoint ; Typt erg fijn ; Bij rammen vrij laag volume

Prijzig ; Lengte handsteun

Apr 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Illuminated Keyboard (Qwerty)

 

Strak toetsenbord zonder *bling bling*. Zachte toetsen. Verlichting is prettig om in avonduren mijn weg te vinden. Heeft overeenkomsten qua stijl met mijn Samsung monitor.

Draadloos ; Lange batterijduur ; Verlichting

Prijs

Dec 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Illuminated Keyboard (Qwerty)

 

Heb dit toetsenbord laatst gekocht en hij bevalt me prima, ben er erg tevreden over en zeker aan te raden.

Verlichting ; Bouwkwalitieit ; Mooi design ; Typt fijn ; Pols ondersteuning

Linker shift is te klein

Okt 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Illuminated Keyboard (Qwerty)

 

Een heel prettig toetsenbord. Niet te veel toeters en bellen, een enorm goede, zachte toetsaanslag. De functietoetsen zijn ook in te stellen. Had sommige functietoetsen graag apart gezien: de F..-toetsen gebruik ik veel (Excel), maar de mediatoetsen...

Typt heerlijk ; Instelmogelijkheden ; Verlichting ; Design

F..-toetsen zijn functietoetsen

Sep 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Illuminated Keyboard (Qwerty)

 

Lekker toetsenbord alleen blijven bepaalde toetsen hangen, met name de S. Toch best irritant af en toe, ik weet ook niet of ik de enige ben met dit probleem, lijkt me niet eigenlijk... En ik vind de prijs wat aan de hoge kant.

Blijft goed liggen door gewicht ; toetsen voelen fijn aan ; belichte letters

toetsen die blijven hangen ; Duur

Aug 2016

Product Specifications

Design

Backlight:Ja / Nee
Backlight-kleur:Wit
Intern:Nee
Kleur van het product:Zwart
Oppervlakte kleur:Monotoon
Toetsenbord formaat:Mini

Energie

Automatisch uitschakelen:Ja
Energie-opslagtechnologie accu/batterij:Alkaline
Ondersteund aantal accu's/batterijen:2 / 4
Type accu/batterij:4 AA / AA / AA/AAA / AAA
Type stroombron:PS/2

Ergonomie

Aansluitbereik:10 / 9
Geïntegreerde geheugenkaartlezer:Nee
Intrekbare kabel:Nee
Oplaadbaar:Ja
Plug and play:Ja

Gewicht en omvang

Dimensies toetsenbord (BxDxH):280 x 250 x 45 / 410 x 210 x 11 / 427,8 x 486,1 x 22,2 / 517 x 88 x 249
Gewicht toetsenbord:1,77 / 2,3 / 240 / 940

Inhoud van de verpakking

Aantal inbegrepen producten:1
Gebruiksaanwijzing:Ja
Inclusief muis:Nee
Meegeleverde kabels:USB

Minimale systeemeisen

CD-ROM drive:Ja
Minimale processor:IBM-compatible or Macintosh system
Ondersteunt Mac-besturingssysteem:Ja / Nee
Ondersteunt Windows:Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
USB:Ja

Muis

Aantal knoppen:2
Bewegingsdetectietechnologie:Optisch
Bewegingsresolutie:1000 / 1200
Inclusief muis:Ja / Nee
Scroll:Ja

Overige specificaties

Aansluitingen:1 x keyboard - generic - 6 pin mini-DIN (PS/2 style)\n1 x USB - 4 PIN USB Type A\n1 x mouse - generic - 6 pin mini-DIN (PS/2 style) / USB / USB port or PS/2 keyboard port and PS/2 mouse port
Bluetooth:Ja
Compatibele besturingssystemen:Mac OS X 10.6.8 / Microsoft Windows NT 4.0, Apple MacOS X, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 98/ME/2000 / Win XP/Vista/7 / Windows 2000, XP / Vista / Windows 2000/XP/Vista / Windows 98, 2000, ME, XP / Windows 98, NT 4, 2000, Me, XP\nMac OS X\n / Windows 98, Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows Me, Windows XP, \nMac OS X / Windows 98/NT 4.0/2000/ME/XP / Windows XP / Windows XP / Windows Vista / Windows XP or higher / Windows XP, Vista / Windows XP, Windows Vista / Windows XP/Vista
Compatibiliteit:iPad, iPad 2/3/4, iPad mini, iPhone / PC / Mac / Windows 98, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows Vista or Windows 7\nAvailable keyboard PS/2 port\n / Windows and Macintosh
Inclusief monitor:Nee
Intern:Nee
Minimale systeemeisen:1 x USB / CD-ROM / IBM-compatible or Macintosh system\nWindows 98, Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows Me, Windows XP, or Mac OS X\n Available USB port or PS/2 keyboard port and PS/2 mouse port\n CD-ROM drive\nor Internet and email functionality • An Internet account • Netscape Navigator 4.0 or higher, or Microsoft Internet Explorer 4.0 or higher, or America Online 4.0 or higher / iOS 4.0 / PC notebook (up to 15.4-inch),\nUSB / PlayStation3 / USB, CD-ROM
Rand- / interface-apparatuur:CD-ROM / Sound card and speakers

Poorten & interfaces

Aansluiting:Bluetooth
Aantal USB 2.0-poorten:1

Prestatie

LED-indicatoren:Ja

Toetsenbord

Aanbevolen gebruik:Kantoor / Thuis / Universeel
Aansluiting:Bluetooth / PS/2 / RF Draadloos / USB / USB+PS/2
Aantal toetsen, toetsenbord:105 / 19
Aanwijsapparaat:Cordless MouseMan Optical / Logitech Cordless Optical Mouse / Mouse / Scrolling wheel
Bedoeld voor:Universeel
Connectiviteitstechnologie:Bedraad / Draadloos
Flexibel keyboard:Nee
Frequentieband:2.4
Full-size toetsenbord:Ja
Ingebouwd geheugen:Nee
Morsbestendig toetsenbord:Ja
Numeriek toetsenblok:Ja / Nee
Polssteun:Nee
Programmeerbare hot keys:Ja
Stijl toetsenbord:Recht
Taal toetsenbord:Brits Engels / Russisch
Toetsenbord formaat:Standaard
Toetsenbordindeling:ĄŽERTY / QWERTY
Windows-toetsen:Ja