Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard

alaTest heeft 168 reviews verzameld en geanalyseerd voor Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de afmetingen zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De afwerking is ook indrukwekkend.

vormgeving, afwerking, afmetingen

gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 168 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (43)

Consumenten review (tweakers.net)

MadCatz S.T.R.I.K.E. 7 review door A2I

 

Palmsteun duimknop, +scrollwheel. ; Applets met *SDK ondersteuning nu wel, in je LCD touchscreen benaderbaar. ; Mooie heldere toetsen verlichting. ; e.v.t. Kleiner te maken, doelgericht.

Firmware update wijkt af van het aangegeven readme gebeuren, knop 3 dient ingehouden te blijven tijdens het opstarten totdat de software verdergaat. ; Het aanhechtingspunt van de armsteunen is van plastic aangezien het toetsenbord opnieuw op te bouwen...

Heb deze aangeschaft ter vervanging van een oude G15. En ben tot nu toe tevreden.

Jul 2014

Top 5 Toetsenbord