Microsoft SideWinder X6 Gaming Keyboard

alaTest heeft 479 reviews verzameld en geanalyseerd voor Microsoft SideWinder X6 Gaming Keyboard. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, afwerking, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Microsoft SideWinder X6 Gaming Keyboard een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 479 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (265)

Expert review door : Edmond Varwijk (computertotaal.nl)

Microsoft Sidewinder X6 keyboard

 

Het is zelfs mogelijk het numerieke deel tijdens het gebruik te wisselen, los gebruiken kan echter niet. Het voordeel van een los deel is dat u het zelfs kunt weglaten wanneer er op uw bureau onvoldoende ruimte is.

De SideWinder X6 is eigenlijk een verrassend compleet gametoetsenbord van Microsoft. De functionaliteit is prima, het stoere uiterlijk met zijn grillige vormen en verlichting zal de doelgroep alleen maar meer aanspreken. Voetjes om het toetsenbord te...

Dec 2008

Expert review door : Nick Kinschots (diskidee.be)

Comfortabel gamen met Microsoft

 

Vroeger werden games hoofdzakelijk gemaakt voor kinderen. Vandaag de dag worden ze ook steeds meer door volwassenen gespeeld en is de gaming-industrie volwassen geworden. Het is een wereldje waar veel geld in rond gaat. Veel fabrikanten willen een...

Jan 2009

Expert review door : Redactie PC Magazine (zdnet.be)

Microsoft SideWinder X6 Keyboard

 

De SideWinder X6 is Microsofts allereerste toetsenbord dat volledig afgestemd is op gaming.

Nov 2008

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Sidewinder X6 Keyboard review door Echnon

 

Goed en best revolutionair ontwerp met afneembaar numpad. ; Dankzij afneembaar numpad waarschijnlijk het meest compacte macro gamingkeyboard.

Bouwkwaliteit erg beneden de maat voor de prijscategorie. ; De macro knoppen activeren niet direct.

Mar 2012

Vergelijk de prijzen voor Microsoft SideWinder X6 Gaming Keyboard

Geen prijzen voor dit product

Top 5 Toetsenbord