New Portable Bluetooth Full QWERTY Wireless Keyboard with Sensitive Mouse Touchpad Supports Scrolling Bar

alaTest heeft 89 reviews verzameld en geanalyseerd voor New Portable Bluetooth Full QWERTY Wireless Keyboard with Sensitive Mouse Touchpad Supports Scrolling Bar. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, afwerking

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de New Portable Bluetooth Full QWERTY Wireless Keyboard with Sensitive Mouse Touchpad Supports Scrolling Bar een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 89 reviews)

Gebruikers reviews  

0 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 0 - 0 van 0 Toon Reviews: in Nederland

Vergelijk de prijzen voor New Portable Bluetooth Full QWERTY Wireless Keyboard with Sensitive Mouse Touchpad Supports Scrolling Bar

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.