Nvidia 3D Vision

alaTest heeft 277 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nvidia 3D Vision. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afwerking, afmetingen

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 82/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 88/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 277 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (105)

Expert review door : Jacob Jan Kuipers (hardware.info)

nVidia 3D Vision 2 bekeken

 

nVidia 3D Vision eerste en tweede generatie vergeleken met Tridef 3D. Welke techniek presteert het best?

Dat het verschil in helderheid groot is tussen de eerste en tweede generatie van nVidia 3D Vision is duidelijk en was te verwachten. Tridef heeft ons echter verrast. Deze techniek leverde een nog helderder beeld dan 3D Vision 2. Crosstalk was duidelijk...

Dec 2011

Expert review door : Merijn Gelens (zdnet.be)

Nvidia 3D Vision Kit

 

Het idee van echte 3D in spellen bestaat al vrij lang. Nvidia komt nu met een set op de markt waarmee we het effect dat we vroeger met een bril op een CRT-scherm kregen op een lcd-scherm kunnen zien. Maar is het ook de moeite waard?

Op dit moment zijn er maar twee schermen die samenwerken met de Vision Kit. Dat zijn de Samsung Syncmaster 2233RZ en de Viewsonic Fuhzion VX2265wm.

Apr 2009

Product Specifications

Upgrade your PC to a fully immersive stereoscopic 3D experience with NVIDIA 3D Vision. A combination of high-tech wireless glasses and advanced software, 3D Vision automatically transforms hundreds of PC games into full stereoscopic 3D. In addition, you can watch 3D movies and 3D digital photographs in eye popping, in crystal-clear quality.

Diversen

Accessoirecatagorie:Beeldschermaccessoires
Producttype:3D-bril

Kop

Aantal in pakket:1
Assortiment producten:NVIDIA 3D Vision
Compatibiliteit:PC
Fabrikant:NVIDIA

Systeemvereisten

Benodigd besturingssysteem:Microsoft Windows 7 / Microsoft Windows 7 64-bit Edition / Microsoft Windows Vista (32/64 bits)