Qpad MK-80

Qpad MK-80
alaScore 84

4 reviews

Okt 2020

alaTest heeft 4 reviews verzameld en geanalyseerd voor Qpad MK-80. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Qpad MK-80 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 4 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Expert review door : Anton Mous (techzine.nl)

QPAD MK-80

 

In deze review testen we de nieuwe QPAD MK-80, het nieuwste gaming toetsenbord van QPAD. Hoe doorstaat dit toetsenbord de test van Techzine? Je leest het in deze review.

Zeer gebruiksvriendelijk ; Verlichte LED-toetsen ; Toetsen voorzien van rubberachtige anti-slip coating ; Integratie van microfoon-, hoofdtelefoon- en USB-aansluitingen

Harde toetsaanslag ; Polssteun sluit niet goed aan op toetsenbord

Alles tezamen genomen ben ik over het algemeen redelijk enthousiast over de QPAD MK-80. Het toetsenbord heeft een aantal plus- en minpunten. Laat ik voor het gemak maar beginnen met de pluspunten.

Jul 2011

Vergelijk de prijzen voor Qpad MK-80

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.

Top 5 Toetsenbord