Razer BlackWidow 2014 Expert

alaTest heeft 67 reviews verzameld en geanalyseerd voor Razer BlackWidow 2014 Expert. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer.

prijs, afwerking, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Razer BlackWidow 2014 Expert een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 67 reviews)

Gebruikers reviews  

4 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Beste toetsenbord dat ik ooit heb gehad

 

Heb dit toetsenbord gisteren gekocht, zeer grondig getest bij het gamen alsook bij normaal chatten en dit is een godsgeschenk. Je betaalt er 100 euro voor maar dan heb je ook wel wat! Niet aarzelen en kopen.

Jun 2015

Consumenten review (besteproduct.nl)

Razer BlackWidow Expert 2014

 

ik heb bijna geen klachten over dit keyboard de bouw kwaliteit is geweldig en de setup is vrij gemakkelijk het enige probleem dat ik met dit keyboard heb is dat sommige toetsen niet de juste feedback geven

Mar 2015

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Geweldig

 

Geweldig de toetsen hebben een snellere reactietijd dan normale toetsenborden de kleur van het logo is ook goed te customizen door de software die je erbij installeert, er zitten ook 5 extra knoppen op die je zo kan programmeren dat M1 toest 6 is etc,...

Dec 2014

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Fantastiesch Toetsenbord

 

Ik heb dit toetsenbord nu voor een week en ik vind het echt een heel fijn toetsenbord waarmee je het beste uit je game haalt!

Nov 2014