Roccat Ryos MK

alaTest heeft 110 reviews verzameld en geanalyseerd voor Roccat Ryos MK. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. De prijs is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afwerking, vormgeving, betrouwbaarheid, prijs

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Roccat Ryos MK een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 110 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (63)

Consumenten review (tweakers.net)

Roccat Ryos MK FX review door Foritain

 

Groot, oersolide, beweegt geen millimeter. ; Mega polssteun ; Cherry MX mech switches <3 ; Software uitstekend wat betreft features en gebruiksvriendelijkheid ; Aantrekkelijke RGB LEDs

Enorme afmetingen niet voor elk bureau ideaal. ; USB 2.0 port van de Ryos MK Pro verdwenen ipv geupgrade naar USB 3.0 ; Flinke meerprijs boven concurrentie zeer lastig te verantwoorden.

ROCCAT zet met de Ryos MK FX wederom een heel dik mechanisch toetsenbord neer. RGB LEDs, flinke polssteun, uitstekende software, alles klopt wel. Behalve dan de prijs, flink duurder dan de concurrentie, en met de meerwaarde in bescheiden details...

Aug 2016