SteelSeries Apex M500

alaTest heeft 36 reviews verzameld en geanalyseerd voor SteelSeries Apex M500. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, betrouwbaarheid, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de SteelSeries Apex M500 een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 36 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (29)

Consumenten review (tweakers.net)

Steelseries Apex M500 (Qwerty US) review door Foritain

 

Daadwerkelijk als een tank gebouwd zoals SteelSeries claimt ; Cherry MX Switches ; Backlight (Blauw) ; SteelSeries software met o.a. per-key programming. ; NKRO/Anti-ghosting ; Prijs-kwaliteitverhouding keurig.

Speelt in een druk stukje van de markt mee met aardig wat vergelijkbaar goede modellen. ; Featureset beperkt; geen polssteun, USB passthrough, fysieke media keys of losse macro keys.

Een schoolvoorbeeld middenklasse mechanisch bord: Cherry MX basis, verlichting, en een prijs tegen de 100 euro aan. De bouwkwaliteit is echter uitstekend, al is hij wel volledig kunststof. Verder zien we per-key programmeren en de hoogste...

Mei 2017

Vergelijk de prijzen voor SteelSeries Apex M500

Geen prijzen voor dit product