Thermaltake Tt eSports Challenger Pro

alaTest heeft 116 reviews verzameld en geanalyseerd voor Thermaltake Tt eSports Challenger Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afwerking, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Thermaltake Tt eSports Challenger Pro een alaScore™ van 82/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 116 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Consumenten review (tweakers.net)

Thermaltake Tt eSPORTS Challenger PRO Gaming Keyboard review door Momentumlol

 

Verlichting ; Anti-ghosting werkt goed ; Prijs/kwaliteit ; Robuustheid ; Prima om mee te gamen ; Letters blijven goed op de toetsen ; Ventilatortje goed op te bergen in slot aan achterkant keyboard.

Bindkeys op rare plek ; Software werkt niet altijd vloeiend ; Ventilatortje op het keyboard geeft bromgeluid ; Je moet wellicht eventjes wennen dat de toetsen wat dichter op elkaar staan.

Okt 2013

Vergelijk de prijzen voor Thermaltake Tt eSports Challenger Pro

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.

Top 5 Toetsenbord