Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Logitech Ultrathin Keyboard Cover
alaScore 92

62 reviews

Jun 2019

alaTest heeft 62 reviews verzameld en geanalyseerd voor Logitech Ultrathin Keyboard Cover. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

afwerking, vormgeving, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Logitech Ultrathin Keyboard Cover een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 62 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 8 van 8 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (45)

Expert review door : Chabelli Stoekenbroek (pcmweb.nl)

Review: Logitech UltraThin

 

Heb je een iPad en gebruik je hem intensief, dan loop je wellicht wel eens tegen de beperkingen aan van het schermtoetsenbord. Die is prima functioneel, maar als je veel moet schrijven, dan kun je beter een fysiek toetsenbord gebruiken.

Slank ontwerp en licht ; Fijne toetsjes

Klepje achterkant werkte niet mee ; Meer geschikt voor gebruik op tafel dan op schoot

Slank ontwerp, is alleen geschikt voor iPad, licht gewicht, fijne toestjes en is handig om mee te nemen. Het magnetische klepje werkte niet helemaal mee en is meer geschikt voor gebruik op tafel.

Aug 2014

Expert review door : Jeroen de Jager (computertotaal.nl)

Recensie: Logitech Ultrathin Keyboard Cover

 

Om meteen met het goede nieuws te beginnen: de Logitech Ultrathin Keyboard Cover tikt als de beste. Een stukje tikken is hiermee geen straf. Dat komt zowel door het prettige toetsenbord als de ingebouwde houder. Daarin staat de iPad horizontaal...

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is praktisch en solide genoeg om de forse prijs van 99 euro te rechtvaardigen. Naast het meegeleverde poetsdoekje zou een setje antislipvoetjes een welkome aanvulling zijn.

Jul 2012

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Ultrathin Keyboard Cover review door gen2

 

Dit is een 'simpele' productreview. Dit houdt in dat er alleen een beoordeling is gegeven op de criteria en geen inhoudelijke onderbouwing is gegeven.De gebruiker kan dit eventueel in de toekomst nog uitbreiden. Bekijk de aankondigingen over de simpele...

Jun 2012

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Ultrathin Keyboard Cover review door JWG1975

 

Dit is een 'simpele' productreview. Dit houdt in dat er alleen een beoordeling is gegeven op de criteria en geen inhoudelijke onderbouwing is gegeven.De gebruiker kan dit eventueel in de toekomst nog uitbreiden. Bekijk de aankondigingen over de simpele...

Mei 2012

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

 

SWsgaGViIGRpdCB0b2V0c2VuYm9yZCBtZXRlZW4gYmlqIG1pam4gaVBhZCA0IGdla29jaHQuIFNpbmRzZGllbiB3aWwgaWsgbmlldCBtZWVyIGFuZGVycy4gSWsgYmVuIHNvd2llc28gZWVuIGZhbiB2YW4gZGUgJ2xvdy10cmF2ZWwnIHRvZXRzZW5ib3JkZW4gdmFuIExvZ2l0ZWNoLCBtYWFyIHNtYWtlbiB2ZXJzY2hpbGxlbiBkYWFyaW4gbmF0dXVybGlqay4gU25lbCBlbiBibGluZCB0eXBlbiBpcyBpbiBlbGsgZ2V2YWwgZ29lZC4uLg==

Jan 2014

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Prima product

 

Prima product; makkelijk hanteerbaar en snelle bluetooth connectie. sterke body dus ook veiligheid. toetsenbord is van mooi formaat en valt prima mee te werken. OK dus!

Mar 2013

Consumenten review (mediamarkt.nl)

prima toetsenbord

 

Het toetsenbord voelt degelijk aan. Ook is het een degelijke hardcover voor de iPad. Echt een aanbeveling voor wie liever op een echt toetsenbord werkt dan op het scherm. Top!

Mar 2013

Consumenten review (kieskeurig.be)

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

 

SWsgaGViIGRpdCB0b2V0c2VuYm9yZCBtZXRlZW4gYmlqIG1pam4gaVBhZCA0IGdla29jaHQuIFNpbmRzZGllbiB3aWwgaWsgbmlldCBtZWVyIGFuZGVycy4gSWsgYmVuIHNvd2llc28gZWVuIGZhbiB2YW4gZGUgJ2xvdy10cmF2ZWwnIHRvZXRzZW5ib3JkZW4gdmFuIExvZ2l0ZWNoLCBtYWFyIHNtYWtlbiB2ZXJzY2hpbGxlbiBkYWFyaW4gbmF0dXVybGlqay4gU25lbCBlbiBibGluZCB0eXBlbiBpcyBpbiBlbGsgZ2V2YWwgZ29lZCBtb2dlbC4uLg==

Jan 2014

Vergelijk de prijzen voor Logitech Ultrathin Keyboard Cover

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.