Google Daydream

Google Daydream
alaScore 96

41 reviews

Aug 2019

alaTest heeft 41 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Daydream. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Google Daydream een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 41 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (38)

Expert review door : Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Google Daydream smartphones

 

VR smartphones met Google Daydream : Google Daydream is het VR-platform voor Android. VR (Virtual Reality) maakt in korte tijd grote sprongen. Middels een VR-bril waan je je in een virtuele wereld. Fabrikanten als Samsung, HTC, Sony, Oculus, Microsoft...

De vereisten voor Google Daydream zijn hoog. Het zijn momenteel dan ook nog slechts een handje vol telefoons die VR-ready zijn. Om te beginnen met Lenovo, die heeft zowel de Motorola Moto Z als Moto Z Droid in haar assortiment. Beide zijn modulaire...

Apr 2017

Vergelijk de prijzen voor Google Daydream

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.

Top 5 VR Headsets