Bosch TKA6643 Private Collection

Bosch TKA6643 Private Collection
alaScore 89

71 reviews

Dec 2018

  • Negatief

alaTest heeft 71 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bosch TKA6643 Private Collection. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de vormgeving zeer.

vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Bosch TKA6643 Private Collection een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 71 reviews)

Gebruikers reviews  

70 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 70 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel tevreden”

 

In het begin was het een beetje zoeken om de juiste sterkte koffie te hebben ..maar nu is het genieten !

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een anrader !!”

 

Mijn vorige (identieke) heeft het 4 jaar volgehouden, en ik ben blij dat dit type nog in de handel is . Alzo heb ik nu een reserve schenkkan !

Afneembaar reservoir ; Keuze in aantal kopjes ; Zeer duurzaam

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“lekker warme koffie”

 

ideale koop!

makkelijk vullen ; heel warme koffie!

voorlopig geen

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een aanrader te cour.”

 

Deze koffiezet is makkelijk in gebruik. Het aantal tassen is makkelijk afleesbaar. Het toestel zet zichzelf automatisch uit (veiligheid !!!).

mooie vormgeving ; makkelijk in gebruik ; stil ; zet zichzelf uit

klein minpuntje is misschien het aan/uitlampje is nogal zwak verlicht

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima kopje koffie voor een aangename prijs!”

 

We waren op zoek naar een filterapparaat, naast onze espresso machine. We zijn blij met de Cool Blue tip!

Fraaie vormgeving ; Afneembaar waterreservoir ; Apparaat schakelt automatisch uit na een half uur

Onduidelijke instructie variabele koffiesterkte

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top machine”

 

Bevalt prima ..

Compact ; Mood qua uiterlijk

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“goed apparaat”

 

Het product is een aanwinst in mijn design keuken. Prachtig qua vormgeving. Daarnaast makkelijk in gebruik en lekkere koffie.

apparaat valt vrij snel uit

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Wil een Cool koffieapparaat dan weet je waar je zijn moet”

 

Hij bevalt heel goed, we hebben een mooie open keuken en waren op zoek naar een niet alledaags uitziend koffieapparaat en uiteindelijk zijn we op de site van Cool Bleu terechtgekomen en zagen dit koffieapparaat, heel apart en gelijk heel praktisch met...

maakt weinig geluid ; koffie is goed warm ; waterreservoir is makkelijk te vullen ; mooie uitstraling op het aanrecht

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig”

 

Lekkere koffie En goed heet

Geweldig apparaat

Geen

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer goede kwaliteit .prijs vehouding”

 

Past bij ons

Hij is handig in gebruik

Bij koffie kan er onder uithalen dan drup het filter na op het heterhoudplaat

Apr 2017