Laptop Computers Reviews

Bijgewerkt: 2020-03-30 00:24
Merknaam
alaScore
Prijs
CPU
Graphics Card
Hard Drive
#3
alaScore 99

Lenovo Yoga C940 (14-Inch, 2019) Series

De Lenovo Yoga C940 (14″) is een lichte en compacte convertibele laptop met een mooi design en...

20 expert reviews

#5
alaScore 98

Apple MacBook Pro (13-inch, 2019) Series

prestaties  
batterij  
vormgeving  
prijs  
#8
alaScore 97

Lenovo IdeaPad S540 (15.6-inch, 2019) Series

Mooie compacte laptop, goed scherm en lekker rap!

13 expert reviews | 5 gebruiker reviews

#10
alaScore 97

Lenovo ThinkPad T490 (14-inch, 2019) Series

scherm  
afwerking  
gebruiksgemak  
batterij  
#11
alaScore 97

Microsoft Surface Laptop 3 (13.5-Inch, 2019) Series

Microsoft lanceert voor het eerst een 15-inch Surface laptop. In deze Microsoft Surface Laptop 3...

19 expert reviews | 54 gebruiker reviews

#14
alaScore 97

Asus ZenBook Pro Duo UX581 (15.6-Inch, 2019) Series

De ASUS ZenBook Pro Duo is voorzien van twee schermen en dat maakt hem uniek. Zorgt dat voor een...

25 expert reviews

#15
alaScore 96

Lenovo ThinkBook 13s (13.3-Inch, 2019) Series

Linux draait prachtig, alles werkt behalve de fingerafdrukscanner, die ik niet nodig heb. Geen...

15 expert reviews | 1 gebruiker reviews

#16
alaScore 96

Huawei MateBook 13 (13.3-inch, 2019 Series

Samengevat De Matebook 13 onderscheidt zich door zijn beeldverhouding van 3:2 en resolutie van...

53 expert reviews | 4 gebruiker reviews

draagbaarheid  
prestaties  
gebruiksgemak  
vormgeving  
#18
alaScore 96

Microsoft Surface Laptop 2 (13.5-Inch, 2018)

Zeer degelijke laptop met een erg goede bouwkwaliteit, een ontzettend mooi scherm en een prima...

47 expert reviews | 103 gebruiker reviews

draagbaarheid  
prijs  
prestaties  
vormgeving  
#19
alaScore 96

Lenovo ThinkPad X1 Extreme (15.6-inch, 2018) Series

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je...

48 expert reviews

prestaties  
batterij  
prijs  
draagbaarheid  
#21
alaScore 96

Apple MacBook Pro 15-inch (2019)

prestaties  
prijs  
keyboard  
vormgeving  
#24
alaScore 96

HP Omen X 2S

HP heeft zijn bekende reeks gaminglaptops uitgerust met een handig extra display. Maak kennis met...

11 expert reviews

#25
alaScore 96

Dell XPS 9380 (13.3-Inch, 2019) Series

prestaties  
draagbaarheid  
afmetingen  
gebruiksgemak  

Vergelijk

  Koop Advies

  Koop Advies - Laptop Computers

  In deze tijd van mobiele computers en draadloze netwerken, is het aangenaam om te profiteren van het gemak die een laptop je geeft. Natuurlijk, de beslissing om een laptop te kopen is één ding, maar weten hoe je een laptop moet kopen is een volledig andere zaak. Veel laptop verkopers kunnen u bombardere met informatie die, tenzij u op de hoogte bent van het laatste tech nieuws, zal verwarren. Wanneer u een grote aankoop gaat doen, is genoeg informatie vinden over wat we kopen meestal een goed idee, en hetzelfde gaat op over hoe je een laptop gaat aankopen.

  Een van de eerste vragen die je jezelf moet stellen nog voordat u besluit om een laptop te kopen is voor wat je hem gaat gebruiken. Ben je student? Een zakenman? Een grafisch kunstenaar? Gaat u hem gaan gebruiken voor games of voor huiswerk of gewoon om te surfen op het web? De manier waarop u van plan bent om de laptop te gaan gebruiken zou de leidraad  moeten zijn naar de specificaties die je zou moeten volgen om je  aankopen te bepalen.

  Er zijn verschillende gidsen over op wat u moet letten voor de aankoop van een laptop computer. Voor studenten, is de belangrijkste overwegingen om rekening te houden met de kosten en draagbaarheid, terwijl ondernemers zich meer zorgen gaan maken dat hun gegevens veilig zijn. Thuisgebruikers nemen normaal gesproken genoegen met de traditionele modellen, gamers en grafisch ontwerpers aan de andere kant vragen om een veel meer kracht van hun machines en de regels over hoe je een laptop aankoopt zijn voor deze high-end gebruikers drastisch anders.

  Als je eenmaal weet aan welke eisen u laptop zal moeten voldoen, moet u gaan kijken welke besturingselementen u belangrijk vindt. Net als alle machines, is het nut van laptops afhankelijk van de som van de onderdelen. Als u wilt weten hoe je een laptop die aan uw behoeften voldoet moet aankopen, is het kennen van de juiste componenten van essentieel belang.

  Processoren zijn de hersenen van uw laptop computer, des te krachtiger de processor is, hoe beter hij zal kunnen omgaan met multitasking. Voor gebruikers die niet veel rekenkracht vereisen , kan een simpele processor geschikt zijn voor hun behoeften, aan de andere kant zijn de Intel en AMD multiprocessor laptops de top van hun klasse.

  Beslissen hoeveel RAM je laptop nodig heeft is een andere belangrijke overweging als je een laptop gaat kopen. Hoe meer RAM-geheugen je hebt, hoe sneller je computer programma’s zal kunnen uitvoeren en de prestaties zijn zeer belangrijk. Levensduur van de batterij is een andere factor bij de beslissing als je een laptop gaat aankopen. Het punt van het aankopen van een laptop is immers de mobiliteit, en hoe langer de batterij meegaat, hoe langer je gebruik kan maken van mobiliteit.

  Dingen zoals grafische kaarten, grootte van het scherm, harde schijven en optische drives zijn steeds belangrijke overwegingen bij de besluitvorming over hoe je een laptop computer gaat aankopen. De high-end componenten zijn meestal beter of sneller, maar uiteraard hebben deze de neiging om duurder te zijn.

  Er is veel informatie te vinden over verschillende merken en modellen van laptops die u kunt vinden door simpelweg te zoeken op het web. Jezelf voorzien met die informatie is, en zal altijd de beste manier zijn om te weten hoe je een laptop moet aankopen.

   

  Dell  is populair voor het maken van een à la carte benadering van de laptop verkoop en is een populair merk voor no-nonsense modellen die lage kosten met uitstekende duurzaamheid, maar ook meer geavanceerde modellen die worden geladen met alle toeters en bellen te combineren. Sony  is een populair merk voor gevorderde gebruikers op zoek zijn naar een meer luxe computerervaring. HP laptops worden beschouwd als zeer aanpasbaar en hune legante ontwerp verleid de meeste kopers  om deze laptops te kopen. Acer  heeft zich gevestigd en biedt de meeste computer voor uw geld.

  Als u een Apple  verkiest, zijn er een aantal verschillende MacBook-modellen die op verschillende niveaus verfijning en prestaties te bieden.

  Back to top

  Laptop Computers op alaTest

  alaTest.nl heeft miljoenen reviews verzameld en geanalyseerd van 2767 bronnen om je te helpen bij het kiezen van de beste Laptop Computers van topmerken als Lenovo, Dell, Apple, Microsoft, Google en meer.

  Aankoop Advies Raadpleeg onze keuzegids
  voordat je een aankoop doet