ASUS ZenBook Flip 14 (UX461UN, UX561UA)

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor ASUS ZenBook Flip 14 (UX461UN, UX561UA). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer.

prestaties, vormgeving, draagbaarheid, scherm, batterij

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 96/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 79/100.

Zie alle ASUS Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 11 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (16)

Consumenten review (tweakers.net)

Asus ZenBook Flip UX461UA E1112T review door Xypzo.

 

Flip functie ; Heerlijk snel ; Solide

Hoge prijs ; Vingerafdruk scanner niet perfect ; Iets zwaarder dan z'n concurrenten

Solide laptop, oogt een stuk zakelijker dan de blauwe variant

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“SUPER laptop/tablet licht en mobiel maar ook krachtig.”

 

Touchtechniek is uitmuntend, Prima te gebruiken als tablet. Maar ook zeer krachtig als laptop voor foto bewerking.

Start erg snel op ; Erg licht van gewicht ; Bij een volle Accu gaat die 5 uur mee bij intensief gebruik ; Krachtige processor

Windows home i.p.v. Pro

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prettig in gebruik”

 

Tot nu toe tevreden

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima snelle laptop, met een paar kleine mankementjes.”

 

Voor school (ik studeer aan de kunstacademie) had ik een apparaat nodig wat ik kon meenemen, waar ik op kon tekenen, waarmee ik fotos en video kon bewerken en dat snel is. Dat is deze laptop helemaal. VOORDELEN Thuis en op school is het een ontzettend...

Snel ; Mooi ; Sterk gebouwd ; Lekker toetsenbord ; Geluid

Soms wordt het draaien niet geregistreerd ; Het scherm zit niet helemaal recht op het toetsenbord als ie is dichtgeklapt (scheelt minder dan een milimeter maar toch)

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Luxe, veelzijdige krachtpatser die je overal mee naar toe ne”

 

Het is een prachtige, veelzijdige en snelle (f)laptop. Hiermee ben ik ruim voorzien voor de komende jaren.

Prachtig, plat, aluminium design. Chapeau! ; Mega snel opgestart en laadt apps als spotify en youtube erg soepel ; Verrassend goed geluid van harman kardon ; Veelzijdig full HD scherm, door de verschillende standen overal makkelijk in gebruik

Beeldscherm spiegelt nogal ; Je krijgt snel vieze vingers op het aluminium en glas ; Prijzig ten opzichte van vergelijkbare modellen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima!”

 

Snel, flexibel, en fraai!

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Toppertje”

 

Uitstekende machine. Binnen 5 minuten operationeel na de eerste opstart. Office al geinstalleerd. Als je al een Office 365 abo hebt, kan je er direct mee aan de slag. Uitstekend geluid uit de kleine luidsprekers. Nu een week in mijn bezit. Volop tevreden.

Handzaam ; Snel ; Snel operationeel

Geen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuk, snel, compact laptopje”

 

Het is een heel leuk mooi laptopje, die erg snel is met opstarten. Programma's werken ook goed en snel, hij kan sommige games aan ook al is die daar eigenlijk niet voor. Hij was beter dan wat ik ervan verwacht had. Het is een licht en compact laptopje.

super snel ; touchpad reageert heel goed ; de laptop is licht

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“perfecte prijs/kwaliteit verhouding”

 

laptop bevalt goed. Heb hem nu twee weken in het bezit en ik gebruik hem voor alles. Ik multitask veel, en heb vaak 20 google chrome tabs, spotify, meerdere excels en databases openstaan. Heb nog geen enkel moment bespeurt waar de laptop even moest...

scherp beeld ; snelheid ; flip voelt solide

geluid zachter dan verwacht

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Compacte degelijke alleskunner”

 

Snelle kleine laptop die ook als tablet kan dienen. Als tablet zalig om grote websites of PDF's door te lezen.

Mooi formaat ; Handige tablet modus ; Snelle i7 met 4 cores ; 16 GB geheugen

Dec 2017
1
2