HP Elite Dragonfly G4 (13.5-Inch, 2023)

alaTest heeft 18 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Elite Dragonfly G4 (13.5-Inch, 2023). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de afwerking zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

batterij, draagbaarheid, prestaties, vormgeving, afwerking

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP Elite Dragonfly G4 (13.5-Inch, 2023) een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 18 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (17)

Expert review door : Allen Ngo (notebookcheck.nl)

HP Dragonfly G4 laptop test: Kleine updates ten opzichte van de al uitstekende Dragonfly G3

 

De Dragonfly G4 bevat meer gerecyclede materialen dan zijn voorgangers in de naam van duurzaamheid. Voor de rest kun je slechts marginale prestatie-updates verwachten ten opzichte van de al uitstekende Dragonfly G3. De Dragonfly G4 volgt direct de...

comfortabel toetsenbord en clickpad;5 MP webcam met hoge resolutie;geweldige schermopties;uitstekende batterijduur

geen grote verbeteringen ten opzichte van model 2022;geen SD-lezer of smartcardlezer;Core i7-1365U zou sneller kunnen zijn;geen door de gebruiker te upgraden RAM

Net als onze bevindingen voor de