Lenovo ThinkPad X13s G1 (13.3-inch, 2022)

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo ThinkPad X13s G1 (13.3-inch, 2022). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het keyboard zeer maar hebben twijfels over de prijs. De prestaties is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, batterij, keyboard, afwerking, prestaties

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Lenovo ThinkPad X13s G1 (13.3-inch, 2022) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Zie alle Lenovo Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (23)

Expert review door : Benjamin Herzig (notebookcheck.nl)

Lenovo ThinkPad X13s G1 Laptop review: Kennismaking met de Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 3

 

Notebookcheck test de Lenovo ThinkPad X13s, een efficiënte, lichte en stille subnotebook voor zakelijke klanten. Tot nu toe waren ThinkPads en de x86 architectuur nauw met elkaar verbonden. Afgezien van een kort uitstapje naar PowerPC's in de jaren '90...

stille;lange levensduur van de batterij;laag gewicht;1080p Webcam;5G als standaard;goed toetsenbord

app-compatibiliteit;lage prestaties in vergelijking;plakkerig TrackPoint;display zou helderder kunnen zijn;hoge temperaturen onder belasting;geen HDMI;WiFi 6E werkte niet in de testunit