Naim HDX

Naim HDX
alaScore 86

6 reviews

Okt 2020

alaTest heeft 6 reviews verzameld en geanalyseerd voor Naim HDX. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 5.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Naim HDX een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 6 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (100% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Expert review door : Henk Boot en Marja Vanderloo (hifi.nl)

NAIM HDX

 

Salibury in het Engelse Wiltshire is een bijzondere plaats. Niet alleen door de prachtige cathedraal en de nabijheid van mystieke oorden als Stonehenge en de grote afbeeldingen van witte paarden op de heuvels maar ook als bakermat van Naim Audio Ltd....

Wanneer er muziek van een andere computer die gedownload is of geript op een USB harde schijf wordt gezet, kan deze aan een van de USB poorten worden gekoppeld. Er is dan geen sprake van bescherming door de backup software, maar er kan wel muziek...

Mar 2010

Vergelijk de prijzen voor Naim HDX

Geen prijzen voor dit product