Apple iPhone 11

alaTest heeft 201 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple iPhone 11. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de vormgeving zeer maar velen zijn minder positief over de afmetingen. De prijs is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, batterij, prijs, vormgeving

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Apple iPhone 11 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 201 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 8 van 8 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (187)

Expert review door : Chris Broesder (tweakers.net)

Apple iPhone 11-serie Review - Erop en erover

 

De iPhone 11, 11 Pro en 11 Max zijn uit. De toestellen hebben geen overdonderende indruk op ons gemaakt, maar het zijn ook zeker geen matige telefoons. In deze review leggen we uit waarom.

Camera terug op topniveau ; Snelle hardware en software ; Goede accuduur ; Sterke bouwkwaliteit ; Prima stereoluidsprekers ; Goedkoper dan voorganger ; Veelzijdige camera terug op topniveau ; Prachtig oledscherm ; Snelle hardware en software ; Erg...

Scherm minder goed dan concurrentie ; Traag laden met bijgeleverde lader ; 4g minder snel dan bij duurdere iPhones ; Geen 3,5mm-poort en geen adapter ; Geen 3,5mm-poort en geen adapter ; Prijzig, vooral met extra opslag ; Geen 3,5mm-poort en geen...

Samengevat De iPhone 11 is de goedkoopste iPhone van 2019 en het is een prima opvolger ten opzichte van de iPhone XR. De accuduur is er iets op vooruit gegaan, maar vooral de camera is een flinke stap vooruit. Hij heeft een handige ultragroothoekcamera...

Sep 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone 11 design telefoon geïnspireerd op Tesla Cybertruck

 

Caviar ontwerpt luxe Tesla variant van Apple's topmodel. Deze iPhone 11 Pro ziet er net zo stoer en robuust uit als de Tesla Cybertruck pickup.

Feb 2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone 11 review: Meer smartphone voor lagere prijs | LetsGoDigital

 

De iPhone 11 beschikt over een betere camera, nieuwe chipset, krachtigere batterij en snellere Face ID. Hoe presteert deze telefoon? Lees de review.

Sep 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone 11 de goedkoopste Apple telefoon uit de 2019 line-up | LetsGoDigital

 

Drie nieuwe Apple smartphones geïntroduceerd. De iPhone 11 biedt sterk verbeterde prestaties, zowel qua toegepaste chipset als het camera systeem.

Sep 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone 11 Space Collection : 5 luxe Apple telefoons van Caviar | LetsGoDigital

 

Caviar onthult nieuwe iPhone 11 concepttelefoons, die versierd zijn met items uit de ruimte, waaronder een fragment van een echt ruimteschip.

Aug 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone 11 met mechanisch horloge ingebouwd | LetsGoDigital

 

Caviar brengt gouden Limited Edition uit van iPhone 11. Deze speciale Apple telefoon heeft een mechanisch horloge met tourbillon mechanisme ingebouwd.

Mar 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone 11 krijgt met Apple iOS 13 een dark mode | LetsGoDigital

 

Apple iPhone XI vol in beeld gebracht. De smartphone wordt getoond met de nieuwe dark mode, waarmee aanzienlijk bespaart wordt op het energieverbruik.

Feb 2019

Consumenten review (tweakers.net)

Apple iPhone 11 256GB Rood review door lud70

 

Prijs/kwaliteit verhouding (voor Apple) ; Camera/software (o.a. Clips app) ; Snoepjesrood

Beeldscherm resolutie/ppi/helderheid/bezels ; Zeer gevoelig voor vingerafdrukken

Snoepjes rode telefoon, met - voor Apple begrippen - prima prijs/kwaliteit verhouding. Camera / camerasoftware combinatie is prachtig (o.a. Clips)

Sep 2019

Vergelijk de prijzen voor Apple iPhone 11

Geen prijzen voor dit product